Zaventum of Brussel Airport Taxi? Goedkoop van / naar Zaventum en Brussel Airport! Taxi2airport.be - Taxi2airport.be

Boek uw taxi wereldwijd


:
1

Vind een voordelige transfer van óf naar het vliegveld

2

Boek en betaal veilig online via TAXI2AIRPORT.BE

3

Uw chauffeur brengt U op de juiste tijd naar de bestemming

Laatste boekingen

05-05-2016  

Een klant uit Nederland boekt een taxi van Kleefseweg, Ven-Zelderheide, Nederland naar Luchthaven Düsseldorf (DUS) voor 1 reizigers en met 2 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit Nederland boekt een taxi van Emmy Andriessestraat, sterdam, Nederland naar Luchthaven Schiphol (AMS) voor 3 reizigers en met 2 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit Italië boekt een taxi van Schonefeld Airport (SXF) naar Markgrafenstraße, rlin, Germany voor 5 reizigers en met 5 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit Duitsland boekt een taxi van Am Damm, ¶ln, Deutschland naar Köln - Bonn Flughafen (CGN) voor 1 reizigers en met 1 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Gare Du Midi, Saint-Gilles, Belgique naar Aéroport de Zaventem Bruxelles National (BRU) voor 1 reizigers en met 1 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Carpetright Zaventem, Leuvensesteenweg, Zaventem, België naar Luchthaven Brussel Zaventem (BRU) voor 2 reizigers en met 2 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Kapitteldreef, nt-Martens-Latem, België naar Luchthaven Brussel Zaventem (BRU) voor 2 reizigers en met 2 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Tierstraat, epenbeek, België naar Luchthaven Brussel Zaventem (BRU) voor 2 reizigers en met 2 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Brussels South Charleroi Airport, Rue des Frères Wright, Charleroi, België naar Luchthaven Brussel Zaventem (BRU) voor 1 reizigers en met 1 koffers.

05-05-2016  

Een klant uit België boekt een taxi van Brussels, Belgium naar Brussels Airport (BRU) voor 2 reizigers en met 2 koffers.

Wat zeggen anderen

Mooi op tijd, met sms verwittigd dat chauffeur voor de deur staat is super

Zeer correcte en vriendelijke dame !

Niets op aan te merken. Schoonheid van de taxi heb ik niet op gelet.

Zeer vriendelijke chauffeur. Keurig op tijd met ophalen thuis en vanaf Schiphol en zeer behulpzaam. Toppie!! En een aanrader voor iedereen.

prima service


Beschikbaar over de hele wereld

taxi2airport.be is een online reserverings- en boekingssysteem voor transfers van vliegvelden over de hele wereld. We willen u veilige en betrouwbare zakelijke en persoonlijke dienstverlening bieden van en naar vliegvelden en cruise-havens. Onze prijzen zijn concurrerend, en we bieden speciale tarieven aan voor klanten met veel boekingen.


Meer over Taxi2airport